O namaProizvodiTehnička podrškaKontakt
Džekpotovi
Quatro Cash Mania
QCM Quatro Cash Mania QCM imystery jackpot na četiri nivoa sa multimedijalnom animacijom i dodatnim bonus ekranom. Videoslot koji je povezan na ovaj sistem razvija četiri različita jackpot nivoa: Lead-Olovo; Bronze-Bronzu; Silver-Srebro i Gold-Zlato. Kontroler periodično i nasumice bira videoslot koji se igra u datom trenutku.

Po završetku te igre, igrač prelazi na drugi bonus ekran gde može da igra da bi osvojio jedan od nivoa jackpot-a. Interaktivnost je poboljšana pričom koja je prikazana atraktivnom 3D animacijom na Jackpot ekranu.

Sistemske komponente:

Additional Information
Chart with parameters
Related Documents
See the animation /22 Mb/
  • Jackpot server
  • Jackpot ekran ( 2400mm/400mm/1300mm) jednostrani ili dvostrani sa ugrađenim 32” TFT ( ili opcionim plazma) monitorom
  • Videoslotovi koji podržavaju Quatro Cash Mania-u su sledeći: Full of Jewels, Fitmania, Silk Quest, Golden Elephant, Purple Hot, Milady, Lucky Kingdom, Lemon, Beach Drеam, Money for Nothing, Alexander, Crazy Family, Toy Shop, МетроМания, Ice Fishing, Lucky Driver, Wild Emperor, Chapaev and Petka, Gold of Babylon, Love Story, Secret Island, Dionysus 2.

Casino Technology je razvio dva različita koncepta za igru kada je u pitanju Quatro Cash Mania, to su: Columbus Treasure, Alchemic Joy i Zeppelin Respin.

Columbus Treasure

Columbus Treasure Najnoviji koncept QCM predstavlja priča o Kolumbu i njegovim doživljajima prilikom otkrivanja američkog kontinenta, u bogatim animacijama urađenim u stilu crtanih filmova. Uzbuđenje pri susretu sa novim svetom ravno je entuzijazmu svakog igrača kome se pruži prilika da osvoji džekpot.

Respin

Bonus igru predstavlja respin bonus, u kome se pojavljuju dva simbola “Columbus Treasure” (“Kolumbovo blago”) na dve kolone i igrač ima priliku da zavrti preostale tri kolone. U zavisnosti od ukupnog broja simbola koji se pojave nakon novog okreta kolona – 2, 3, 4 ili 5, igrač osvaja jedan od četiri džekpot nivoa: Lead - Olovni, Bronze - Bronzani, Silver - Srebrni ili Gold - Zlatni.


Zeppelin Respin

Respin

Koncept Zeppelin Respin-a predstavlja jednu od najintrigantnijih scena zabeleženih pri preletanju najpoznatijih svetskih pejsaža kao sto su: Pariz noću, Divlja džungla, Piramide Acteka ili drevni Egipat.

Respin The bonus game is a respin bonus, where two ‘Zeppelin’ symbols appear on two of the reels.
Bonus ekran je igra gde se dva “Zeppelin” simbola pojavljuju u dve kolone. Igrač ima priliku da jednom zavrti preostale tri kolone. U zavisnosti od ukuonog zbira “Zeppelin” simbola koja se pojavljuju posle okretanja kolona npr. 2, 3, 4 ili 5, igrač osvaja jedan od četiri Jacpot nivoa: Olovo, Bronza, Srebro ili Zlato.

Alchemic Joy

QCM Priča je bazirana na temi alhemije i govori o avanutrama smešnog alhemičara i njegovoj grozničavoj potrazi za tajnim metodom pretvaranja olova u zlato.

QCM Bonus ekran prikazuje 30 zapisa na svicima od pergamenta koji se otvaraju jedan po jedan otkrivajući nagradu za osvojene poene.

U zavisnosti od toga koliko je poena osvojeno, igrač osvaja jedan od četiri Jakpot nivoa: Olovo, Bronza, Srebro i Zlato. Po otvaranju rolne sa “Collect” simbolom, izlazi se iz bonusa i igrač uzima trenutni Jackpot.