O namaProizvodiTehnička podrškaKontakt
Igre
Secret Island
Intrigantan koncept igre sa 3 bonus nivoa
Secret Island Ovo je avanturističko putovanje kroz napušteno ostrvo usred okeana. Igrač učestvuje u ekspediciji u potrazi za „Zlatnim idolom“. Mnoštvo bonusa i dobitaka se ostvaruje na svakom koraku ove misije. Drugi bonus ekran sa tri nivoa je inventivno napravljen, prelazi se iz jednog u drugi što pojačava interaktivnost igre.

Kratak opis igre:

  • Secret  IslandNepredvidljivost5 of 5
  • Videoslot sa 5 kolona i 15 linija
  • Džoker simbol „Major Skot“, dostupan je u 3 različite varijante, gde druga i treća umnožavaju dobitak igrača x 2 ili x 4.
  • Skater simbol „Avion“: 2 u trećoj, četvrtoj ili petoj koloni pokreću respin bonus sa mogućnošću otvaranja trećeg skatera i ulaska u bonus „Ostrvo“
  • Bonus „Ostrvo“ na tri nivoa – maksimalni dobitak 100 x ukupan ulog
  • Dopunska igra kartama sa mogućnošću dupliranja u varijanti veća/manja ili crna/crvena
  • Interni i eksterni progresivni džekpotovi i džekpot misterija, „Quatro Cash Mania“ džekpot misterija na 4 nivoa

Bonus „Ostrvo“

Secret Island

Prvi nivo:


16 ostrva se pojavljuju na ekranu i igrač treba da ih bira jedno po jedno. Na svakom ostrvu igrač može naći novčiće od bronze, simbol za kasiranje ili mapu koja ga može odvesti na sledeći nivo.

Secret Island

Na drugom nivou:


veliko ostrvo podeljeno je na 16 zona. Igrač opet bira svaku od njih. U svakoj zoni može naći srebrni novčić, ili simbol za kasiranje ili mapu koja ga vodi na sledeći nivo.

 Secret Island
Treći nivo:


predstavlja oblast ostrva gde je sakrven „Zlatni idol“. Ovo područje je podeljeno na 16 zona, koje igrač otvara jednu po jednu. Svaka zona može kriti zlatan novčić, simbol za kasiranje ili zlatnog idola. Bonus se završava kada se tri puta otvori simbol za kasiranje ili „Zlatni idol“ (super dobitak 100 x ukupan ulog).