O namaProizvodiTehnička podrškaKontakt
Igre
Space Diamond
Bonusi i dobici u svemiru
Space Diamond Videoslot na temu svemirskih avantura. Na tabli svog svemirskog broda, igrač postaje neustrašivi putnik koji se suočava sa mnoštvom izazova i iznenađenja u svemiru. Istraživaće nepoznate planete i ukoliko je srećan, otkriće Dijamantsku planetu i osvojiti džekpot. Pravi izazov je prolazak kroz kišu meteorita i sa svakim meteoritom igrač može udvostručiti ili čak utrostručiti svoje dobitke.

Kratak opis igre:
  • Space  DiamondVideoslot sa pet kolona i 25 linija
  • Džoker simbol „Kapetan“ – pojavljuje se u drugoj, trećoj ili četvrtoj koloni i menja bilo koji simbol osim „Svemirskog broda“
  • Drugi bonus ekran na 2 nivoa, uključuje 2 bonus igre: „Svemirski brod“ i „Planeta“
  • Drugi bonus ekran „Kiša meteorita“ – pokreću ga 4 ili 5 skater simbola
  • Dopunska igra kartama sa mogućnošću dupliranja u varijanti veća/manja
  • Interni i eksterni progresivni džekpotovi i džekpot misterija
Opis bonusa:

Space  Diamond
Bonus „Svemirski brod“


Igrač može ući u ovaj bonus i pokušati da izabere svoj brod. Ima tri pokušaja da okuša svoju sreću i dobije bolji brod sa većim dobitkom. 
Space  Diamond
Bonus „Planeta“

Ovo je drugi bonus ekran u koji se ulazi odabirom najbržeg broda. Sedeći u pilotovom sedištu igrač može da vozi ovaj brod od planete do planete i da stigne do „Dijamantske planete“ i time dobije šansu za najveći dobitak ili eventualno bonus progresivni džekpot (na maksimalnom ulogu).
Space  Diamond
Bonus „Kiša meteoita“


U ovom bonusu će svako uživati. Svemirski brod mora da puca na meteorite koji mu idu u susret. Svaki pogodak uništava meteorit i donosi igraču uvećanje.