O namaProizvodiTehnička podrškaKontakt
Igre
Ice Fishing
Inovativni ekran za RESPIN bonus i manji stepen iznenađenja
Ice Fishing Ovaj videoslot čini da igrač uroni u daleku arktičku zemlju, gde će se, vozeći motorne sanke, obreti među ledenim vrhovima i stanovnicima polarne divljine.

Igra ima manji stepen iznenađenja. Igrač će sigurno uživati u inovativnom ekranu za RESPIN bonus, pri kojem su 1. i 2. kolona zaključane, a on može da lagano pokreće preostale tri kolone između dve pozicije dok ne pronađe kombinaciju koja nosi maksimalni dobitak.

Kratak opis igre:
  • Ice FishingNepredvidljivost 3 of 5
  • Videoslot sa 5 kolona i dobicima na 9, 15 ili 21 liniji
  • Džoker simbol „Smeđa foka“ zamenjuje sve druge simbole izuzev „Bele foke“. 5 ovih simbola na aktivnoj liniji isplaćuje maksimalni dobitak ili džekpot
  • Džoker simbol „Bela foka“ – 2 iste na 1. i 2. koloni aktiviraju RESPIN bonus
  • Ekran za RESPIN bonus, maksimalni dobitak do 1000x ukupni ulog
  • Bonus simbol „Sanke“ – 5 ovih simbola na bilo kojoj poziciji kolona omogućavaju ulazak u „Ice Fishing“ bonus
  • Skater bonus na drugom ekranu „Ice Fishing“
  • Dopunska igra kartama sa mogućnošću dupliranja u varijantama veća/manja ili crna/crvena.
  • Specijalna opcija: ukoliko se igraču ne dopadne karta dilera, može besplatno da je zameni do 3 puta ili da odustane i podigne svoj dobitak u bilo kom trenutku
  • Interni i eksterni progresivni džekpotovi i džekpot misterija; „Quatro Cash Mania“ džekpot misterija na 4 nivoa
Opis bonusa:
RESPIN bonus
Ice Fishing2 „Bele foke“ na 1. i 2. koloni aktiviraju RESPIN bonus. Kada bonus započne, 1. i 2. kolona su zaključane i na njima se pojavljuju isključivo džoker simboli. Igrač može lagano da pokreće preostale tri kolone između dve pozicije pritiskom na taster Hold dok ne pronađe kombinaciju sa maksimalnim dobitkom, prikazanim u prozoru Bonus dobitak (Bonus Win), u donjem levom prozoru na ekranu. Kada igrač nađe najbolju kombinaciju aktivira isplatu pritiskom na Start.

Ice Fishing bonus:

Ice Fishing5 simbola „Sanke“ na bilo kojoj poziciji pokreću „Ice fishing bonus“. Bonus se prikazuje na ekranu za drugi bonus. Igrač koristi tastere Hold da odabere sa ekrana jednu od pet rupa u ledu. Zatim u nju baca svoju udicu. U svakoj od rupa mogu se upecati:
Prazna konzerva – 4 x ukupni ulog
Grgeč – 5 x ukupni ulog
Pastrmka – 10 x ukupni ulog
Losos – 20 x ukupni ulog
Vreća sa novcem – 50 x ukupni ulog
Medved – kasiranje
Kada igrač pregleda svoj dobitak, rupa se zamrzne i on bira sledeću rupu da bi osvojio naredni dobitak, što se ponavlja sve dok se iz rupe ne pojavi medved. Tada igrač kasira bonus dobitak i napušta bonus.