O namaProizvodiTehnička podrškaKontakt
Igre
Alexander
Za igrače koji daju prednost riskantnijim ulozima i većim nagradama.

Alexander
Ova uzbudljiva igra uranja u atmosferu velikih drevnih carevina. Igrač prati podvige i ratničke pohode Aleksandra – osvajača antičkog sveta. Presecanje „Gordijevog čvora“ donosi mnoštvo dobitaka. Na drugom ekranu pojavljuje se bonus u dva nivoa gde igrač može da istraži mapu i učestvuje u bitkama epskih razmera da bi ugrabio najveću nagradu.

Kratak opis igre:

Alexander
  • Nepredvidljivost 4 of 5
  • Videoslot sa 5 kolona i dobicima na 9, 15 ili 21 liniji
  • Džoker simbol „Darije III“ – pojavljujući se na 2, 3. ili 4. koloni zamenjuje sve druge simbole izuzev bonus simbola
  • Džekpot simbol „Aleksandar“ – 5 istih na aktivnoj liniji isplaćuje maksimalni dobitak ili džekpot u igri sa maksimalnim ulogom. U zavisnosti od broja aktivnih linija može se otvoriti više od jednog džekpota u isti mah
  • Skater simbol „Gordijev čvor“ – 3, 4 ili 5 skatera na ekranu isplaćuje dobitak prema tabeli isplate
  • Bonus simbol „Pohod“ – 3 ova simbola na 3, 4. i 5. koloni donose bonus „Pohod“
  • Drugi bonus ekran sa dva nivoa uključuje bonuse „Pohod“ i „Aleksandar“
  • Dopunska igra kartama sa mogućnošću dupliranja u varijantama veća/manja ili crna/crvena. Specijalna opcija: ukoliko se igraču ne dopadne karta dilera, može besplatno da je zameni do 3 puta ili da odustane i podigne svoj dobitak u bilo kom trenutku
  • Interni i eksterni progresivni džekpotovi i džekpot misterija; „Quatro Cash Mania“ džekpot misterija na 4 nivoa

Opis bonusa

Bonus „Pohod“

alexander Na ekranu se prikazuje mapa kojom maršira Aleksandrova vojska. Trupe se kreću kroz 5 oblasti, pri čemu igrač određuje mesto bitke biranjem određene oblasti na mapi. U prve četiri oblasti igrač osvaja jednu od sledećih nagrada:
Zastava - 1 x ukupni ulog
Utvrđenje - 2 x ukupni ulog
Štit - 3 x ukupni ulog
Mač - 3 x ukupni ulog
Trofeji/dvokolice/blago - 5 x ukupni ulog
U petoj oblasti igraču se pruža šansa da pređe na sledeći bonus nivo, bonus „Aleksandar“. Maksimalni dobitak na ovom nivou je 24 x ukupni ulog.

Alexander Bonus „Aleksandar“

Na novom ekranu za bonus igrač bira Aleksandrovog protivnika i bitka započinje. Ukoliko do kraja bitke Aleksandar pobedi, sve bonus nagrade se dupliraju i igrač može da bira sledećeg suparnika. Bonus prestaje kada su svi neprijatelji poraženi ili kada se bitka izgubi i pojavi se simbol za kasiranje. Maksimalni mogući dobitak na ovom nivou je 418 x ukupni ulog.