O namaProizvodiTehnička podrškaKontakt
Igre
MYSTICAL JEWELS

Mystical Jewels Nepredvidljivost:2 of 5
5 kolona, dobici na 1, 5, 9 ili 21 liniji (fiksni broj linija)
Mod za besplatne igre
Procenat isplate (na 21 liniji): 90.60% / 93.00% / 95.00%
Najviši dobitak osnova igre x ulog x linija - 5 000

Mystical Jewels
Glavni ekran
Mystical Jewels
Besplatne igre
Mystical Jewels
Polje dobitaka

Opis bonusa i simbola:

 • Džoker simbolZvezda koji se pojavljuje isključivo na 3, 4. ili 5. koloni
 • Džekpot simbol7 – 5 istih na ekranu isplaćuje maksimalni dobitak ili džekpot
 • Specijalna opcija – kada se isplaćuje dobitak u tekućoj igri, svi simboli koji su učestvovali u dobitnoj kombinaciji iščezavaju, a simboli iznad njih skokovito se spuštaju dole na njihovo mesto
 • Mod za besplatne igre - svi dobici osvojeni tokom besplatnih igara se dupliraju. U ovom modu mogu se osvojiti dodatne besplatne igre
 • Jezici podrške: engleski, ruski, španski
 • Karakteristike kaskadnih simbola
  Kada je dobitak tekuće igra isplaćen svi simboli dobitne kobinacije nestaju, gornji simboli u kolonama se kaskadno spuštaju i zauzimaju njihovo mestoi slobodan prostor u kolonama je zamenjen novim simbolima. Ako se pojavi još dobitnih kombinacija posle zamene, dobitak se isplaćuje i simboli se menjaju na isti način. Ovo se ponavlja sve dok se ne pojavi nedobitna kombinacija. Sve zamene simbola su besplatne.
  Kada se pojavi prva kaskadna dobitna kombinacija svetli se znak “x2” na gornjem delu ekrana što znači da će se dobitak množiti sa 2. Posle drugog i trećeg dobitka svetle simboli “x3” i “x5” i dobitci se množe sa 3 i 5. Ako se i posle četvrte kaskade pojavljuju dobitci igrač dobija 7 besplatnih igara, peta kaskada daje 10 besplatnih igara a svaka sledeća 15 besplatnih igara.
 • Mod besplatnih igara
  Ako igrač dobije 4, 5 ili više uzastopnih kaskadnih dobitaka dobija 7, 10 ili 15 besplatnih igara. Svi dobitci tokom besplatnih igara se množe sa 2. Tokom moda besplatnih igara igrač može dobiti još besplatnih igara.